„T3 Aire 360“ ir „Dyson Airwrap“: kuris „viskas viename“ plaukų stiliaus įrankis yra geresnis?

„PureWow“ redaktoriai pasirenka kiekvieną elementą, kuris pasirodo šiame puslapyje, ir kai kurie elementai gali būti mums dovanojami. Be to, „PureWow“ gali uždirbti kompensaciją per filialų nuorodas istorijoje. Visos kainos yra tikslios paskelbimo dieną. Daugiau apie filialų procesą galite sužinoti čia .

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: A hair styling tool and its attachments' fetchpriority='high' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?T3

Aš bandžiau a daug skirtingų Plaukų įrankiai Per daugelį metų, bet jei yra vienas prekės ženklas, aš pasitikiu ir vėl ir vėl grįžtu į T3. Jų Flat Ironbeauty redaktorius po maždaug septynerių metų.

Iš mano patirties „T3“ įrankiai visada davė nuoseklius rezultatus ir yra sukurti taip, kad paskutinis, todėl kai prekės ženklas paskelbė, kad jie išleido „viskas viename“ stiliaus įrankį, buvau pakankamai viliotas, kad norėjau išbandyti, nepaisant to, kad aš niekada nebuvau didelis Džiovindamas plaukus .

Kuo „T3 Aire 360“ skiriasi nuo „Dyson Airwrap“?

Pirmiausia pašalinkime tai iš kelio, nes žinau, kad būtent tai ir įdomu. Pirmiausia yra akivaizdus ir didelis kainų skirtumas tarp dviejų įrankių: „T3 Aire 360“ kainuoja 300 USD, o „Dyson Airwrap“ - 600 USD.

Išleidęs „T3 Aire 360“, buvau maloniai nustebęs pamatęs, kad viskas buvo supakuota į aptakų virvės nešiojimo dėklą su intelektualiomis vidinėmis kišenėmis, kuriose yra kiekvienas priedas. Kaip tas, kuris nekenčia netvarkos, radau, kad tai yra kur kas efektyvesnė už milžinišką skliautą, kurį patenka „Dyson Airwrap“ (ir panašūs įrankiai).

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Outside Inside View of the T3 Aire 360 Bag' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Kaip veikia „T3 Aire 360“?

Kaip ir jo pirmtakai, „T3 AIRE 360“ naudoja šildomą oro srautą, kad apvyniotų plaukų dalis aplink jo statinę, todėl susidaro minkštos atšokusios garbanos, imituojančios išpūtimą.

Įrankis turi tris greičius ir tris šilumos parametrus, o aukščiausias tempas siekia iki 237 laipsnių Farenheito, kurį T3 nustatė kaip šilčiausią temperatūrą, kurią galite naudoti, kad nustatytumėte stilių, nepadarydami pažeidimo jūsų plaukams. Kad būtų įspėti, kad statinės gali gauti labai Karšta, todėl būtinai sutvarkykite juos iš šaunių patarimų viršuje, kai keičiate priedus.

Jame yra vienas didelis „T3 Aire 360“ trūkumas: jūs turite pakeisti statines, kad susilauktumėte abiejų plaukų pusių. „Dyson“ neabejotinai gauna viršų čia, kad išsiaiškintų, kaip pakeisti jūsų garbanų kryptį naudojant tik vieną priedą.

Net vis tiek įdėjus abu įrankius (ir beveik kiekvieną orlaivio ar savarankiško plaukų įrankį) išbandyti „T3 Aire 360“ pasirodo viršuje, ypač atsižvelgiant į tai, kiek sprogo už savo pinigus.

T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap JJ Before After Styling' fetchpriority='auto' title='T3 Aire 360 vs. Dyson AirWrap: Which All-in-One Hair Styling Tool Is Better?

Ar rekomenduočiau „T3 Aire 360“?

Taip, aš rekomenduočiau „Aire 360“ visiems, kurie reguliariai pučia, džiovina plaukus ir (arba) visiems, kurie niekada negavo rankenos, naudodamas garbanojimo geležies naudojimą; Tokį įrankį jums gali būti lengviau manevruoti.

Kalbant apie mane? Aš supratau, kad tikriausiai nesu tikslinė šio tipo „viskas viename“ stiliaus įrankio demonstracinė versija. Aš paprastai išdžiovinau natūraliai banguotus plaukus ir, kai aš juos darau, aš labiau mėgstu naudoti garbanojimo geležies naudojimą, kad pridėčiau tam tikrą apibrėžimą, nepagailėjus tūrio. Taigi, nors „Aire 360“ yra gražiai pagamintas įrankis, kurį galiu įvertinti, nemanau, kad jį panaudosiu tiek, kiek mano patikimas „T3 Curl ID“ geležis.

Geros žinios yra tai, ar nusprendėte išbandyti naująjį „Aire 360“, ar pasirinkti vieną iš kitų prekės ženklo stiliaus įrankių, vietoj to galite būti tikri, kad jis truks daugelį metų.

300 USD „Sephora“ 300 USD „Amazon“